Ga naar de inhoud

Zoete workshops

Zoete Workshops

Theefeestje organiseert een heel aantal blije workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Uniek is dat je bij ons een workshop kunt volgen vanaf 2 personen (niet alle workshops) tot 65 personen, gewoon op je eigen moment en tijdstip. Je kunt bij ons terecht van woensdag tot en met zaterdag. En vanaf 10 personen in principe 7 dagen per week (is op aanvraag). In de webshop staat bij iedere workshop het mogelijke starttijdstip. Bij iedere workshop staat het minimum aantal personen.

Wij hebben een mooie en bijzondere locatie in Amersfoort, leuke aankleding, thee en lekkernijen en natuurlijk alle materialen. Ter info: wij mengen geen groepen, iedere reservering heeft bij ons een eigen tafel(tje).

Zoete Workshops Webshop

Wij doen dus niet aan open inschrijvingen, je maakt gewoon een afspraak met je eigen groep(je). Onze workshops zijn leuk als vriendinnenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje, familie uitje, babyshower, etc. Voor groepen vanaf 50 personen doen wij het ook op iedere gewenste locatie buiten de deur. Uiteraard als wij hiervoor de beschikbaarheid hebben.

In onderstaand overzicht zie je de verschillende workshops. Als je op een workshop klikt, tref je meer info aan over de workshops en de prijzen en kun je reserveren.
Verder hebben wij ook Workshops at home.

DIY Workshop at home

Om ook leuk thuis bezig te zijn, hebben wij Workshop at Home boxen. Zo hoef je de deur niet uit! Wij hebben een box chocolade maken, cupcakes bakken en decoreren en taart bakken en decoreren. De boxen zijn helemaal compleet en voor meerdere keren te gebruiken. Afhalen en verzenden is mogelijk. En je ontvangt van ons een PDF met instructie.

Daarnaast hebben wij de workshop high tea voor thuis. Dit is inclusief recepten, werkwijze en alle houdbare producten. En het boodschappenlijstje voor de verse producten.

Naar de Workshops at home

Chocolade Workshop

Lekker aan de slag met chocolade? Wij gebruiken naast de goede pure, melk en witte chocolade ook veel kleur. Je decoreert een chocolademal en deze vul je met chocolade. Je kunt er ook nog een vulling indoen. Wij hebben leuke chocolademallen beschikbaar waar je creatief mee aan de slag kunt gaan. vormen beschikbaar! Wat dacht je van een theeserviesje van chocolade?

En je creaties gaan in een doosje naar huis toe. Deze workshop is inclusief: thee, een zoete proeverij en alle materialen.

Vanaf 6 personen te boeken en de kosten zijn 35,00 euro pp.

Reserveer nu!

High Tea Workshop

Weten hoe wij een High Tea maken? Aan de hand van ons receptenboekje maak je met je groep zelf zowel hartige als zoete gerechten. Wij vertellen je een aantal tips en trucs, zodat je hiermee thuis aan de slag kunt. Natuurlijk maken wij de High Tea ook op met mooie serviezen, etageres en decoratiemateriaal en ga je gezellig samen aan de High Tea.
En wat niet op gaat, kan mee naar huis genomen worden.

Vanaf 6 personen te boeken voor 45,00 euro pp.

Reserveer nu!

High Tea Workshop Vegan

Weten hoe wij een Vegan High Tea maken? Aan de hand van onze recepten maak je met je groep zelf zowel hartige als zoete gerechten. Wij vertellen je een aantal tips en trucs, zodat je hiermee thuis nog een keer mee aan de slag kunt.

Natuurlijk maken wij de High Tea ook op met mooie serviezen, etageres en decoratiemateriaal en ga je gezellig samen aan de High Tea. En wat niet op gaat, kan mee naar huis genomen worden.

De high tea is volledig plantaardig. Ook als er binnen de groep niet-vegans meedoen aan de workshop, is het heel prima eetbaar voor iedereen!

Vanaf 6 personen te boeken en de kosten zijn 50,00 euro pp.

Reserveer nu!

Macarons en Tea

Combineer een macaronworkshop met een high Tea. Je hebt dan het programma van de macarons en tussendoor een High Tea van Theefeestje met hartige en zoete gerechten. De gemaakte creaties gaan in een doosje mee naar huis.

Vanaf 4 personen te boeken en de kosten zijn 55,00 euro pp.

Macarons en Tea

Cup and Tea

Cup and Tea is het decoreren van cupcakes, gecombineerd met een High Tea van Theefeestje. Een leuke combi van twee activiteiten. Je krijgt drie cupcakes om te decoreren en die gaan in een mooi doosje mee naar huis. Aansluitend is de high tea (zoet en hartig).

Vanaf 2 personen te boeken en de kosten zijn 42,50 euro pp.

Reserveer nu!

Chocolate and Tea

Combineer een chocolade workshop met een het High Tea (zoet en hartig).. Je hebt dan een programma van de chocolade en de high tea van Theefeestje.

Vanaf 2 personen te boeken en de kosten zijn 42,50 euro pp.

Reserveer nu!

Taart Workshop

Zelf je eigen taart decoreren? Je gaat een ronde taart (20 cm) vullen met banketbakkersroom, afsmeren met botercreme, bekleden met rolfondat en last but not least decoreren! En je creatie gaat in een doos mee naar huis toe. Deze workshop is inclusief: thee, kleine snoeperaties en alle materialen.

Vanaf 2 personen te boeken en de kosten zijn 45 euro pp.

Reserveer nu!

Macaron Workshop

Gaat de macaron de cupcake vervangen? Wat ons betreft niet! Maar deze gezellige en gekleurde van oorsprong Franse koekjes van amandelmeel en eiwit zijn een kunst om naar te kijken, maar ook een kunst om te maken. De koekjes hebben een lekkere vulling.

Je spuit zelf de macarons, waarbij je je eigen kleur kiest. Tijdens het ‘rustmoment’ van de macarons ga je vullingen maken op smaak en heb je een zoete proeverij. Je eigen macarons ga je vullen en uiteraard gaan deze in een doosje mee naar huis toe. Deze workshop is inclusief thee en een zoete proeverij.

Vanaf 6 personen te boeken en de kosten zijn 45,00 euro pp.

Reserveer nu!