Ga naar de inhoud

Over Theefeestje

Pretty experience

Wij houden van mooie spullen en een beetje overdaad. Vandaar dat we veel tijd besteden aan de beleving rondom jouw feestje. Je waant je in een echte tearoom. Geen standaardspullen, maar veel antieke serviezen, etageres en eigenzinnig decoratiemateriaal. Ook dat genereert gezelligheid en contact. Een ontmoeting met Theefeestje is een pretty pink experience.

Theekopjes bij Theefeestje

Eigen karakter

Roze is de kleur met een eigen karakter. Roze kan zowel brutaal als lief zijn. Roze is niet alleen een zoete kleur die past bij zoete theefeesten, maar heeft vooral ook een mooie uitstraling. Roze stimuleert gezelligheid en contact! Vandaar dat roze zo goed bij ons past. Theefeestje is pretty pink: brutaal, lief en met een eigen karakter! Oftewel: een pretty pink experience.
En is de basisinspiratie van Theefeestje Versailles in Frankrijk. Vanaf 10 mei 2024 openen wij ons zusje: Theefeestje & Co. Supertrots zijn wij op onze nieuwe locatie, waarvan de basisinspiratie Louvre is. Hier vinden de high tea’s plaats en kun je terecht voor een theetje en een taartje.

Zakelijke events

Trouwens we zijn niet alleen maar zoet!  We zijn prima in staat om ook zakelijke events te organiseren, maar wel op onze eigen wijze. En als je denkt dat alleen vrouwen hier blij van worden, weet dan dat inmiddels veel mannen van onze gerechten gesnoept hebben, een workshop hebben gevolgd of bij ons op bezoek zijn geweest. En ook de beleving van Theefeestje hebben kunnen waarderen.

Meer informatie over een high tea of een workshop. Je kunt ook gelijk reserveren.

Contact

Theefeestje is gevestigd in Amersfoort en is in 2008 opgericht door Marjon Gerrits (KvK Gooi- en Eemland: 32136580). 

Ons adres: Kamp 3, 3811 AM in Amersfoort. Aan de Kamperbinnenpoort.  

Openingstijden: Wij werken alleen op reservering. Onze webshop is actueel. Klik op de gewenste datum en je ziet de mogelijkheden die beschikbaar zijn. Buiten de reguliere mogelijkheden kun je met minimaal 10 personen een workshop doen, dit is op aanvraag. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 0612662618 (tussen 10.00 en 18.00 uur, behalve op zondag) of een email sturen naar [email protected] voor meer informatie. Reserveringen verlopen voor een workshop en voor een high tea via de webshop.

Meer informatie over de bereikbaarheid.