Over Theefeestje

Pretty experience

Wij houden van mooie spullen en een beetje overdaad. Vandaar dat we veel tijd besteden aan de beleving rondom jouw feestje. Je waant je in een echte tearoom. Geen standaardspullen, maar veel antieke serviezen, etageres en eigenzinnig decoratiemateriaal. Ook dat genereert gezelligheid en contact. Een ontmoeting met Theefeestje is een pretty pink experience.

Theekopjes bij Theefeestje

Eigen karakter

Roze is de kleur met een eigen karakter. Roze kan zowel brutaal als lief zijn. Roze is niet alleen een zoete kleur die past bij zoete theefeesten, maar heeft vooral ook een mooie uitstraling. Roze stimuleert gezelligheid en contact! Vandaar dat roze zo goed bij ons past. Theefeestje is pretty pink: brutaal, lief en met een eigen karakter! Oftewel: een pretty pink experience.

Zakelijke events

Trouwens we zijn niet alleen maar zoet!  We zijn prima in staat om ook zakelijke events te organiseren, maar wel op onze eigen wijze. En als je denkt dat alleen vrouwen hier blij van worden, weet dan dat inmiddels ook heel veel mannen van onze gerechten gesnoept hebben, een workshop hebben gevolgd of bij ons bezoek zijn geweest. En ook de beleving van Theefeestje hebben kunnen waarderen.

Meer informatie over een high tea of een workshop. Je kunt ook gelijk reserveren.

Contact

Theefeestje is gevestigd in Amersfoort en is in 2008 opgericht door Marjon Gerrits (KvK Gooi- en Eemland: 32136580). 

Ons adres: Kamp 3, 3811 AM in Amersfoort. Aan de Kamperbinnenpoort.  

Openingstijden: Wij werken alleen op reservering en je kunt bij ons terecht op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 – 17.00 uur. Buiten de openingstijden kun je met minimaal 6 personen in principe alle dagen een workshop doen, dit is op aanvraag. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 0612662618 (ook buiten de openingstijden tussen 10.00 en 18.00 uur, behalve op zondag) of een email sturen naar info@theefeestje.nl voor meer informatie. Reserveringen verlopen voor een workshop en voor een high tea via de webshop. Voor reserveringen van grotere groepen kun je via de mail of telefonisch contact met ons nemen.

Meer informatie over de bereikbaarheid.