High Tea Catering op locatie

Wij verzorgen een High Tea op uw eigen locatie (aan huis of bedrijf) door heel Nederland. Het all in high tea pakket is van 15 personen tot 500 personen. Compleet in stijl van een echt Theefeestje. U maakt gebruik van ons mooie servies (brocante) en aankleding, etageres, tafelkleden, etc. Het all in pakket is helemaal volledig. De kosten zijn 17,50 euro per persoon. Desgewenst zetten wij alles klaar (tegen een meerprijs van 60 – 100 euro) en halen het naderhand weer op.

Afwas

De afwas nemen wij voor onze rekening bij een high tea van 35 personen of meer. Bij <35 personen zijn de kosten voor het afwassen 40 euro. Uiteraard is dit optioneel.  

Bezorgen of ophalen

Voor het bezorgen en nadien weer ophalen van het servies rekenen wij 0,60 cent per kilometer (vv). Binnen een straal van 20 km (vanaf Kamp 3 in Amersfoort) rekenen wij een starttarief. Van deze kosten krijg je altijd een prijsopgave. Het is ook mogelijk om zelf de high tea en het servies op te halen en/of het servies retour te brengen. Dit is in overleg. 

Gerechten

Wij doen een voorstel voor de gerechten. Hiervoor wordt een keuze gemaakt uit de volgende gerechten (alles is homemade, vers, zwangerproof).

Verschillende soorten mini quiches: kip en vegetarisch
Fingerfoodsandwiches: kip en vegetarisch
Hartige hapjes met pesto en verschillende soorten kaas
Scones met clotted cream en jam
Kleine zoete taartjes: breed assortiment: chocolade, carrotcake, lemoncurd, red velvet, pistache, mango, hazelnoot, cheesecake, noot-karamel, apple crumble, framboos, bananenbrood, etc. Bij iedere high tea mengen wij zoveel mogelijk verschillende soorten taartjes.

Bij de high tea zijn verschillende smaken verse thee inbegrepen.

High Tea Take Away

Alleen de gerechten afnemen? Kies dan voor de High Tea Take Away van Theefeestje. De High Tea Take Away is 14,50 euro per persoon en kan al vanaf 2 personen bij Theefeestje afgehaald worden.

Bestellen

Het all in pakket is te bestellen via de webshop vanaf 15 personen. Dit is zonder bezorg- en ophaalkosten, het klaarzetten van de high tea en afwaskosten. Als je hier wel gebruik van wilt maken, dan kun je dat aangeven in het opmerkingenveld. Hiervan doen wij eerst een opgave van de kosten en indien akkoord ontvang je dan een betaalverzoek.