Ga naar de inhoud

High Tea Catering op locatie – All In

Wij verzorgen een High Tea op uw eigen locatie (aan huis of bedrijf) door heel Nederland. Het all in high tea pakket is vanaf 20 personen tot 500 personen. Compleet in stijl van een echt Theefeestje. Je maakt gebruik van ons mooie servies (brocante) en aankleding, etageres, tafelkleden, etc. Het all in pakket is helemaal volledig. De kosten zijn 22,50 euro per persoon.

High Tea Klaarzetten

Je kunt zelf de high tea klaarzetten, hiervoor ontvang je een instructie. BIj het opbouwen gaan wij ervan uit dat het als buffet wordt opgebouwd. De meegeleverde decoratie en presentatiematerialen zijn hierop afgestemd. Vanwege drukte gaan wij helaas niet zelf naar de locaties toe. Wij maken gebruik van een externe partij voor bezorgen en ophalen. Indien het toch echt gewenst is, dat wij naar de locatie toegaan, dan is dat in overleg. Het tarief voor het opbouwen door Theefeestje is vanaf 150 euro.

De afwas nemen wij voor onze rekening bij een high tea van 35 personen of meer. Bij <35 personen zijn de kosten voor het afwassen 40 euro. Uiteraard is dit optioneel.  

Bezorgen of ophalen

Voor het bezorgen en nadien weer ophalen van het servies rekenen wij 0,60 cent per kilometer (vv). Binnen een straal van 20 km (vanaf Kamp 3 in Amersfoort) rekenen wij een starttarief. Van deze kosten krijg je altijd een prijsopgave. Het is ook mogelijk om zelf de high tea en het servies op te halen en/of het servies retour te brengen. Dit is in overleg. 

Gerechten

Alle gerechten zijn homemade, zwangerproof en wij gebruiken geen vis, varkensvlees, gelatine.

Mini quiches
Fingerfoodsandwiches
Hartige hapjes met tapenade en kaas
Scones met clotted cream en jam
Kleine zoete taartjes: breed assortiment: chocolade, carrotcake, lemon, red velvet, pistache, mango, hazelnoot, cheesecake, apple crumble, walnoot, framboos, bananenbrood, groene thee, bosvruchten, etc. Bij iedere high tea mengen wij zoveel mogelijk verschillende soorten taartjes. Per persoon gaan wij uit van 2,5 zoete taartjes.

Bij de high tea zijn verschillende smaken losse thee inbegrepen.

High Tea Take Away

Alleen de gerechten afnemen? Kies dan voor de High Tea Take Away van Theefeestje. De High Tea Take Away is 15,50 euro per persoon en kan al vanaf 6 personen bij Theefeestje afgehaald worden.

Bestellen

Het all in pakket is te bestellen via de webshop vanaf 20 personen. Dit is zonder bezorg- en ophaalkosten en afwaskosten. Als je hier wel gebruik van wilt maken, dan kun je dat aangeven in het opmerkingenveld. Hiervan doen wij eerst een opgave van de kosten en indien akkoord ontvang je dan een betaalverzoek.