Contact

Openingstijden

Wij zijn alleen op afspraak geopend van zondag tot en met zaterdag. Afhalen van een high tea of andere lekkernijen is mogelijk 7 dagen per week op afspraak! En uiteraard versturen wij de tea party boxen.

Vanaf 2 personen kun je een high tea of workshop reserveren van woensdag tot en met zaterdag. Vanaf 6 personen ook terecht buiten deze regulieren mogelijkheden. Dit is op aanvraag. Meer info via info@theefeestje.nl

Reserveren en bestellen gaat via de webshop van Theefeestje

MaandagOp aanvraag
DinsdagOp aanvraag
WoensdagOp reservering
DonderdagOp reservering
Vrijdag)Op reservering0
ZaterdagOp reservering
ZondagOp aanvraagContactgegevens

Telefonisch zijn wij voor informatie bereikbaar op 0612662618 (tussen 10.00 en 17.00 uur, behalve op zondag). Via de mail: info@theefeestje.nl. Reserveren kan alleen online. Onze website is actueel! Wij nemen voor alle boekbare workshops en high tea’s via de website geen telefonische reserveringen aan.

Contactformulier

Locatie

Ons adres Kamp 3, 3811 AM in Amersfoort (Theesalon en Workshops). Gelegen aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort.

Bereikbaarheid

Op korte loopafstaand is parkeergarage De Beestenmarkt en parkeergarage De Flint. Sorry, wij hebben in de binnenstad van Amersfoort geen eigen parkeerplaatsen.

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15-20 minuten lopen naar Theefeestje. Verschillende bussen stoppen in de buurt (halte Blekerseiland of Kamp-de stier).

Alleen bij afhalen lekkernijen Theefeestje: Vanaf 2021 is doorgaand verkeer op de Kamp niet meer mogelijk. Hiervoor tref je verschillende verkeersborden aan. Als je voorafgaand je kenteken doorgeeft aan Theefeestje, dan kun je doorrijden en op de laad-en losplek staan tegenover ons pand of elders in de buurt! Je hebt dan een tijdelijke ontheffing. Doorrijden richting Kamperbinnenpoort en afslaan naar de Weverssingel zónder kentekenregistratie is een boete. Er staat namelijk een camera. Zonder het doorgeven van je kenteken, is parkeren in de parkeergarge een alternatief.