Ga naar de inhoud

Contact

Openingstijden

Wij zijn alleen op reservering geopend van zondag tot en met zaterdag. Wij zijn dus geen restaurant voor een theetje en een taartje.

Vanaf 2 personen kun je een high tea of workshop reserveren van woensdag tot en met zaterdag. Vanaf 10 personen kun je ook terecht buiten de regulieren mogelijkheden (zie per product in de webshop) Dit is op aanvraag. Meer info via [email protected]

Afhalen van een high tea of andere lekkernijen is 7 dagen in de week mogelijk. En uiteraard versturen wij dagelijks de tea party boxen.

Reserveren en bestellen gaat via de webshop van Theefeestje

Contactgegevens

Adres Theefeestje: Kamp 3, 3811 AM, Amersfoort.

Telefonisch zijn wij voor informatie bereikbaar via 0612662618 (tussen 10.00 en 17.00 uur, niet op zondag). Via de mail: [email protected].

Of een datum beschikbaar is in onze agenda, kun je zelf inzien door op de datum van het gewenste product te klikken. Je ziet dan ook de mogelijke starttijdstippen. Reserveren kan enkel online. Onze website en agenda zijn actueel!

Contactformulier

Locatie

Ons adres Kamp 3, 3811 AM in Amersfoort (Theesalon en Workshops). Gelegen aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort.

Bereikbaarheid

Op korte loopafstaand is parkeergarage De Beestenmarkt en parkeergarage De Flint. Sorry, wij hebben in de binnenstad van Amersfoort geen eigen parkeerplaatsen.

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15-20 minuten lopen naar Theefeestje. Verschillende bussen stoppen in de buurt (halte Blekerseiland of Kamp-de stier).

Alleen bij afhalen lekkernijen Theefeestje: Doorgaand verkeer op de Kamp niet mogelijk. Hiervoor tref je verschillende verkeersborden aan. Als je minimaal 24 uur voorafgaand je kenteken doorgeeft aan Theefeestje, dan kun je doorrijden en op de laad-en losplek staan tegenover ons pand of elders in de buurt! Je hebt dan een tijdelijke ontheffing en kunt de borden negeren. Doorrijden richting Kamperbinnenpoort en afslaan naar de Weverssingel zónder kentekenregistratie is een boete. Er hangt namelijk een camera. Zonder het doorgeven van je kenteken, is parkeren in de parkeergarage een alternatief.