Contact

Openingstijden

Wij zijn alleen op afspraak geopend van zondag tot en met zaterdag. Afhalen van een high tea of andere lekkernijen is mogelijk 7 dagen per week op afspraak! En uiteraard versturen wij de tea party boxen.

Vanaf 21 mei kun je weer een workshop/kinderfeestje doen bij Theefeestje op vrijdag en zaterdag. Vanaf 8 personen kun je kun je ook terecht buiten deze openingstijden. Meer info via info@theefeestje.nl

Reserveren en bestellen gaat via de webshop van Theefeestje

MaandagOp aanvraag
DinsdagOp aanvraag
WoensdagOp aanvraag
DonderdagOp aanvraag
Vrijdag11:00 – 17:00
Zaterdag11:00 – 17:00
ZondagOp aanvraagContactgegevens

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0612662618 (binnen de openingstijden en buiten de openingstijden tussen 10.00 en 18.00 uur, behalve op zondag). Via de mail: info@theefeestje.nl. Reserveren kan online.

Contactformulier

Locatie

Ons adres Kamp 3, 3811 AM in Amersfoort (Theesalon en Workshops). Gelegen aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort.

Bereikbaarheid

Op korte loopafstaand is parkeergarage De Beestenmarkt en parkeergarage De Flint.

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15-20 minuten lopen naar Theefeestje. Verschillende bussen stoppen in de buurt (halte Blekerseiland of Kamp-de stier).

Bij afhalen lekkernijen Theefeestje: Vanaf 2021 is doorgaand verkeer op de Kamp niet meer mogelijk. Hiervoor tref je verschillende verkeersborden aan.

Als je voorafgaand je kenteken doorgeeft aan Theefeestje, dan kun je doorrijden en op de laad-en losplek staan tegenover ons pand of elders in de buurt! Je hebt dan een tijdelijke ontheffing.

Doorrijden richting Kamperbinnenpoort en afslaan naar de Weverssingel zónder kentekenregistratie is een boete. Er staat namelijk een camera. Zonder het doorgeven van je kenteken, is parkeren in de parkeergarge een alternatief.