Ga naar de inhoud

Verzendinformatie

Onze lekkernijen kunnen door de brievenbus. Wij doen onze uiterste best om de lekkernijen in de box (voedsel)veilig te versturen. En het wordt per brievenbuspost verzorgd. Onze workshop at home pakketten worden per pakketpost verstuurd. Op werkdagen voor 10.00 uur een bestelling geplaatst, dan verzenden wij dezelfde dag (de lekkernijen). Workshop at home pakketten voor 10.00 uur besteld, versturen wij uiterlijk de volgende werkdag. Normaal gesproken wordt het de volgende dag bezorgd. Bedenk wel dat het in drukke tijden bezorging een extra dag kan kosten. Bestellingen in het weekend worden op maandag verzonden. En bestellingen tijdens feestdagen gedaan worden uiterlijk de eerste werkdag na de feestdag verzonden. Je ontvangt van ons een track & trace code.

Workshop at home pakketten en meerdere high tea boxen naar 1 adres, verstruren wij per pakketpost. Dit kan dus niet door de brievenbus.

De lekkernijen zijn tot 3/4 dagen na ontvangst nog lekker als het de volgende dag of daaropvolgende dag wordt bezorgd. In de box zit een instructie hoe het zo lang mogelijk lekker blijft. Nougat en chocolade is uiteraard een aantal weken houdbaar na ontvangst.

Verzendkosten

Bij Theefeestje nemen wij vanaf 19,50 euro de verzendkosten voor onze rekening binnen Nederland Dit houdt in dat de prijs van de brievenbuspakketten en workshoppakketten altijd inclusief verzendkosten is binnen Nederland. Voor alle overige producten geldt dat onder de 19,50 euro in de webshop verzendkosten worden berekend van 4,50 euro per bestelling. Bij versturen naar Belgie zijn de kosten 5,50 euro extra voor zowel de brievenbuspakketten als de worskhoppakketten.

Bezorging

Maandag verzenden, aankomst dinsdag of eventueel woensdag.
Dinsdag verzenden, aankomst woensdag of eventueel donderdag.
Woensdag verzenden, aankomst donderdag of eventueel vrijdag.
Donderdag verzenden, aankomst vrijdag of eventueel zaterdag.
Vrijdag verzenden, aankomst zaterdag of eventueel dinsdag. Vrijdag is dus niet altijd een fijne verzenddag, ons eten is dan te lang onderweg…

Wij zijn niet verantwoordelijk voor een eventuele vertraging bij de vervoerder.

Eisen brievenbus

Onze brievenbusdozen voldoen aan de eisen van brievenbuspost. Vertraging kan oplopen als de brievenbus van de ontvanger niet aan de eisen voldoet. De brievenbus dient minimaal 26,5 centimeter lang te zijn en 3,2 centimeter breed. Een brievenbuspakketje dient dus zonder problemen in de bus bezorgd te worden.

Huisdieren

De lekkernijen in onze boxen bevatten doorgaans chocolade. En chocolade is niet goed voor honden of andere huisdieren. Zorg ervoor dat een hond niet bij de brievenbuspost kan. Doe je het cadeau? Waarschuw dan de ontvanger van de box, dat er geen honden of huisdieren rond de dag van ontvangst bij de brievenbuspost kan.

Retourneren

Als je een bestelling plaatst voor een box, dan is de bestelling defintief. De lekkernijen van Tea Party Box zijn beperkt houdbaar en kunnen hierdoor niet teruggestuurd worden. Dit geldt ook voor de workshop at home pakketten. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing.

Je kunt wel binnen 30 dagen de producten retour sturen onder Aankleding High Tea in de webshop. Je dient hiervoor altijd een email te sturen, voordat je het retour stuurt. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Producten kunnen alleen retour gestuurd worden als de verpakking ongeopend en het product niet gebruikt is en onbeschadigd is.

Vragen over je bestelling of over het bezorgen van de brievenbuspost of andere producten? Stuur dan een email naar [email protected]