Ga naar de inhoud

Yes, Theefeestje weer openYes, het is zover. Theefeestje gaat fysiek weer open vanaf 3 juni 2020. Je kunt dus weer terecht voor een workshop of high tea bij Theefeestje op locatie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0312-1024x813.jpg

Wij zijn dan op onze locatie bijna drie maanden dicht geweest.
Een lange periode. Eerst werden de reserveringen van de eerste drie weken geannuleerd. En daar kregen we wel buikpijn van. Gaande weg wordt de hele agenda aan reserveringen geannuleerd. En na een tijd is de agenda leeg.

Ook daar kun je aan wennen. Een lege agenda is een leeg hoofd. En dan ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen. Onze website was al lange tijd aan vernieuwing toe. Vlak voor de intelligente lockdown hadden wij al opdracht gegeven om een nieuwe website te laten maken. En met de inhoud hiervan zijn we druk geweest. Daar is nu ook een webshop ingebouwd, waardoor alle reserveringen en betalingen professioneel verlopen.

Verder hebben wij ons receptenboek uitgewerkt met alle high tea recepten van Theefeestje (op een paar geheime recepten na). En deze is binnenkort beschikbaar.

En is er lekker opgeruimd bij Theefeestje. Zo kwamen we nog veel vergeten schatten tegen. Kamers zijn opnieuw behangen. En de stoelen en tafelparade is weer opnieuw geordend, zodat we COVID-19 proof zijn.

Graag willen wij alle klanten bedanken, die bij ons een high tea take away hebben besteld in de afgelopen periode. En dat waren er veel! Met als hoogtepunt alle bestellingen op moederdag. Dus we konden gewoon lekker doorbakken. Vanaf 4 personen kun je een high tea away bestellen. En dat houden wij er gewoon in. Je kunt namelijk van iedere gelegenheid een feestje maken met een high tea van Theefeestje. Ook met een kleinere groep!

Klaar dus om weer klanten te ontvangen voor een workshop of een high tea. En voor de kinderfeestjes die te lang zijn uitgesteld. Wij werken alleen op reservering. Op zaterdag zijn wij ook geopend als winkel.

Ben jij er ook klaar voor om als blije aardbei de deur weer uit te gaan bij Theefeestje? Je bent van harte welkom!

Bekijk de mogelijkheden!

Categorieën