Ga naar de inhoud

Werkwijze High Tea

Theekopjes bij Theefeestje

Als je een aanvraag voor een High Tea doet bij Theefeestje, ontvang je eerst een vrijblijvende offerte. Je hebt dan een optie op de gewenste datum. De offerte is beperkt geldig. Nadat je akkoord gaat, wordt je Theefeestje definitief ingepland. In de offerte staat ook een voorstel voor de gerechten, de tijd waarop wij aanwezig zullen zijn en informatie over wat wij allemaal meenemen.

Wij verzorgen graag je High Tea van 20 tot 500 personen. In alle gevallen maken wij gebruik van mooi en antiek servies en decoratiemateriaal. 

Bezorgkosten

Wij berekenen 0,60 eurocent per kilometer aan reiskosten. In principe leveren wij in heel Nederland. Bij een afstand van meer dan 40 kilometer buiten Amersfoort, is het mogelijk dat wij ook reistijd in rekening brengen. Over de hoogte van de bezorgkosten zijn wij duidelijk in de offerte.

Opbouwen High Tea

Je kunt de High Tea ook door ons laten opbouwen en alles klaar laten zetten. De kosten hiervoor zijn 120 euro. Als je hiervan geen gebruikt maakt ontvang je van ons een instructie hoe de high tea het beste opgebouwd kan worden.  

Afwas

Na afloop van de high tea komen wij het servies weer ophalen. Bij leveringen tot 35 personen brengen wij 40 euro schoonmaakkosten in rekening. Uiteraard kunt u ook het servies schoon retour doen. Boven de 35 personen nemen wij de schoonmaakkosten voor onze rekening. Het servies dient dan wel servetschoon in de kratten te staan. 

Aantal gasten

Als het nog niet duidelijk is hoeveel gasten er op jouw High Tea komen, dan doen wij in de offerte een schatting. Tot twee weken voorafgaand aan de reservering kun je het aantal gasten naar boven of naar beneden bijstellen. Uiteraard wordt hierop de definitieve factuur gemaakt.

Betaling

Voorafgaand op basis van de definitieve factuur via de bank.  

Borg

Ons servies is ons handelsmerk. Wij zijn er zuinig op. Helaas zijn wij genoodzaakt om een borg van 25 euro in rekening te brengen. Als wij ons servies en onze spullen in goede staat (schoon of servetschoon) terug ontvangen, dan storten wij de borg binnen vijf dagen terug op uw rekening