Ga naar de inhoud

Maakt Theefeestje gedecoreerde taarten?Of Theefeestje taarten decoreert, is een vraag die wij dagelijks krijgen. En uiteraard kun je bij Theefeestje een taart bestellen voor iedere gelegenheid: verjaardag, jubileum, trouwerij, etc.

Alle dagen bakken wij voor onze high tea’s heel veel kleine taartjes. En dan hebben wij het over honderdtallen en in het hoogseizoen over duizendtallen. Daar draaien wij onze hand inmiddels niet meer voor om.

Tussen de bedrijven door decoreren wij ook nog cupcakes en cakepops. En decoreren wij taarten. Taarten decoreren is niet echt ‘a piece of cake’. Dit is voor ons kunst. En op kunst kun je geen productie draaien. Hier moeten wij de ruimte voor hebben en nemen.

Je kunt bij Theefeestje dus wel een taart bestellen. Wij decoreren niet met fondant, maar smeren de taarten af met botercreme. De taart bestaat uit allerlei laagjes met daartussen een vulling met een smaak naar keuze. En daarna wordt de taart gedecoreerd, dat kan met home made macarons, schuimpjes, chocolade, drip of met verse bloemen. Het is maatwerk en van iedere taart maken wij een kunstwerk. Hier hangt dan dus inderdaad een prijskaartje aan. De taarten zijn niet via de webshop te bestellen, omdat wij niet met standaardtaarten werken. Wij willen graag dat iedere taart uniek is.

Wij boetseren geen poppetjes, tekenfilmdieren, of andere liefhebbende items van fondant. Kunst in opdracht is voor ons geen kunst waar wij blij van worden!

Het decoreren van een taart is een arbeidsintensief proces. Graag maakt Theefeestje taarten waar we zelf blij van worden.

Wil je meer informatie of een taart bestellen: [email protected]

Categorieën