Ga naar de inhoud

Lekkernij GlutenvrijSinds jaar en dag bakken wij naast onze glutenrijke high tea veel glutenvrije producten.

Glutenvrij op de post, een glutenvrije high tea op onze locatie en bij de catering. En je kunt ook alleen glutenvrije scones bestellen. En wij hebben sinds kort – op veler verzoek – een receptenboek met alleen glutenvrije recepten van Theefeestje. Onze eigen recepten hebben we aangepast naar een glutenvrije variant en er staan 25 recepten in, zowel hartig als zoet, zowel vega als met vis en vlees. En al deze recepten zijn vooral laagdrempelig en ook prima eetbaar voor ook de glutenrijke eters in je gezelschap.

Onze uitdaging is altijd hoe we glutenrijke lekkernijen kunnen vertalen naar glutenvrije lekkernijen. En dat lukt steeds beter! Als je op internet zoekt naar glutenvrij, krijg je doorgaans de vermelding van wat je dan allemaal niet mag eten. Ons uitgangspunt is: wat mag je allemaal wel eten. En dat is echt een complete high tea.

Wij zijn geen glutenvrije bakkerij, maar nemen het bakken van de glutenvrije producten heel serieus. Zo hebben wij een aparte oven voor de glutenvrije producten. En bakken wij glutenvrije lekkernijen alleen op een dag(deel) wanneer wij geen glutenrijke producten bakken.

Wij hebben nu een apart item in de webshop met een overzicht van alle glutenvrije mogelijkheden. Heeft alleen één persoon een glutenvrij dieet, dan kun je dat bij de reguliere items in de webshop als extra optie aanklikken

Bij vragen over een dieet kun je altijd een email sturen naar [email protected]

P.S. wij hebben heel veel mensen de afgelopen jaren gelukkig gemaakt met een glutenvrij high tea. We doen ons best. Maar we kunnen sporenvrij niet garanderen.  

Categorieën