Ga naar de inhoud

Kunst op de muurDeze zomervakantie hebben we een grote stap gezet. Na bijna 10 jaar hebben we afscheid genomen van onze prinses op de muur. Deze muurschildering is destijds gemaakt door Joy. Door de jaren heen zijn er veel foto’s zijn gemaakt met de prinses op de achtergrond. Zowel door volwassen, maar vooral met kinderen op de foto.

Na alle lockdowns kwam de drukte gelukkkig weer terug… En tussen de bedrijven door kwam het verlangen om de muurschildering met de prinses te laten verdwijnen. We wilden heel graag helemaal volwassen worden. De prinses pastte helaas niet meer in dit plaatje. En tijdens de zomerrust is er een nieuwe muur vóór de muurschildering geplaatst. En op deze muur is inmiddels groot kunstwerk geplaatst. ‘De schommel’ uit 1767 van de Rococoschilder Jean-Honoré Fragonard. Chateauwaardig! We zijn er heel blij mee.

En hoe meer volwassen we worden. Hoe meer we concluderen dat de kinderfeestjes niet meer zo geschikt zijn bij Theefeeestje. Bijna 15 jaar hebben we wekelijks heel veel kinderen over de vloer gehad. Maar na deze zomervakantie staan helaas de kinderfeestjes on hold voor de rest van het jaar. Als we het gaan missen, dan komen ze wellicht weer beschikbaar… Maar voor nu denken we dat het afscheid van de prinses ook het afscheid van de kinderfeestjes is.

En geïnspireerd door het nieuwe kunstwerk is ook onze gang in stijl aangepakt. Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen!!

Categorieën