Ga naar de inhoud

Geef eetbare bloemen cadeauWil je iemand oppeppen, pimpen, feliciteren, bedanken, of gewoon even lief doen. Stuur dan lekkernijen van Theefeestje met eetbare bloemen. Via de brievenbuspost.

Wij gebruiken onze tijd om nieuwe lekkernijen te ontwikkelen en daar thema’s aan te koppelen die we verkopen in de webshop. Wij hebben de kerstboxen gehad. Verder zijn onze high tea’s op de post inmiddels een succes binnen Nederland én Belgie. Daarnaast hebben wij chocoladeboxen en hebben een hele nougatlijn ontwikkeld. De nougat staat op korte termijn online.

Wij hebben inmiddels een collectie eetbare bloemen in huis. Viooltjes, rozen, lavendel, granaatappelbloemen, etc. Deze bloemen gebruiken we graag binnen alle boxen. Gewoon een beetje Theefeestje toevoegen.

Als je graag de bloemen als thema wilt, dan kun je een ander of jezelf eetbare bloemen cadeau doen. We maken er lolly’s van, gebruiken het in nougat en passen het toe in chocoladebars. Hoe leuk om dat cadeau te doen. Van deze lekkernijen wordt iedereen blij. En het is lekker lang houdbaar!

Direct naar de box

Categorieën