Covid-19 maatregelen

Wij volgen bij het bereiden van onze producten de hygiënemaatregelen nauwkeurig op. We wassen onze handen regelmatig met water en zeep, we schudden geen handen en hoesten en niezen in onze elleboog. Verder gebruiken wij handschoenen bij het bereiden van onze gerechten en het klaarzetten van een high tea.  Als wij gezondheidsklachten hebben, zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijven wij thuis en werken wij niet.

High Tea of High Tea Take Away

Bij een high tea take away of bij het all in pakket zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat. Wij geven een korte toelichting, maar zullen de dozen met de gerechten niet openen.

De betaling gebeurt via de webshop.

Maatregelen bij Theefeestje tijdens workshop of high tea

Vanaf 1 juni 2020 is het weer mogelijk om bij ons op locatie een workshop of een high tea te reserveren. Wij werken altijd al alleen met reserveren, zodat wij precies weten wie er komt, op welk tijdstip en wat je bij ons gaat doen. Theefeestje gaat per 1 juni 2020 werken met tijdsblokken. In de webshop staat bij ieder product de tijdsblokken. Na iedere reservering worden de tafels en de stoelen met een desinfectiemiddel gereinigd, voordat de tafels voor de volgende klanten worden klaargezet. Ook worden de deuren en het toilet veelvuldig gereinigd. Ons servies en de workshopmaterialen worden op hoge temperatuur hygiënisch in een machine gereinigd.

Bij Theefeestje is een luchtbevochtiger aanwezig. Hierdoor wordt de lucht constant gereinigd en worden bacteriën gedood.

Bij binnenkomst is er een tafel om je handen te reinigen en het is mogelijk handschoenen te gebruiken. Bij binnenkomst zullen wij altijd vragen of u geen klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid. Heeft u voorafgaand deze klachten, dan kunt u dat telefonisch of via de email aan ons laten weten.  En verzoeken wij u om thuis te blijven.

Gelukkig hebben wij heel veel ruimte. En heel veel verschillende tafels. Je zit sowieso altijd met je eigen groepje aan een tafel en mengen wij geen verschillende groepen. Ook hebben wij verschillende ruimtes om groepjes aan een tafel te zetten. Er zullen niet meer dan 30 personen tegelijk in ons pand aanwezig zijn.

Het is mogelijk om met twee, drie of vier personen aan een tafel te zitten of als familie een grotere groep. Wij houden anderhalve meter ruimte tussen de tafels. Verder houden wij gepaste ruimte als wij een workshop of een high tea uitleggen. De tafels staan klaar voordat de gasten komen. Als een groep tot één huishouden bestaat en groter is dan vier personen, kunnen klanten wel bij elkaar aan tafel zitten. Is de groep – geen huishouden – groter dan vier personen, dan gebruiken wij meerdere tafels voor jouw groep. Uiteraard zit je wel bij elkaar in de buurt en houden wij de gezelligheid van Theefeestje aan. Praten met elkaar kan dan gewoon.

Kom je met een grotere groep op een high tea of een workshop dan gebruiken wij een eigen deel en zorgen wij ervoor dat er geen andere groepen bij jullie in de buurt zitten of in ieder geval op ruime afstand.

We zullen tot 1 juli 2020 het maximum van 30 personen op hetzelfde tijdstip niet overschrijden.

Zijn er klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Theefeestje te komen.

Kinderfeestjes

Vanaf 1 juni 2020 is het ook weer mogelijk een kinderfeestje bij ons te vieren. De kinderen krijgen extra zitruimte. De tafels staan klaar bij binnenkomst. Wij laten de kinderen hun handen wassen bij binnenkomst, tussentijds en achteraf. Bij binnenkomst nemen wij de jassen van de kinderen aan en leggen die in een aparte ruimte. Wij houden zelf gepaste afstand om de kinderfeestjes te begeleiden. Ouders verzoeken wij de kinderen bij Theefeestje te brengen en niet bij Theefeestje te blijven. Wij maken foto’s tijdens het kinderfeestje die je uiteraard van ons ontvangt. Zijn er kinderen met klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij deze kinderen niet naar het kinderfeestje mee te nemen.