Covid-19 maatregelen

Wij volgen bij het bereiden van onze producten de hygiënemaatregelen nauwkeurig op. We wassen onze handen regelmatig met water en zeep, we schudden geen handen en hoesten en niezen in onze elleboog. Verder gebruiken wij handschoenen bij het bereiden van onze gerechten en het klaarzetten van een high tea.  Als wij gezondheidsklachten hebben, zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijven wij thuis en werken wij niet.

Update 14 december 2020

De toespraak van Rutte is duidelijk: onze locatie is gesloten voor high tea’s en workshops vooralsnog tot media januari 2021. Gelukkig kunnen wij nog steeds high tea’s verzorgen, laten afhalen of bezorgen en kunnen wij lekkernijen, workshoppakketten en high tea’s per post versturen. Zodat in deze bijzondere tijden je een doos met blijheid in huis kunt halen!

Update 1 december 2020

Vanaf 1 december 2020 geldt er een mondkapjesplicht in openbare ruimtes in Nederland. Wat houdt dit in voor een bezoek aan Theefeestje?

Bij binnenkomst is het verplicht dat er een mondkapje wordt gedragen. Wanneer je hebt plaatsgenomen aan de toegewezen zitplaats, mag het mondkapje af. Bij beweging, bijvoorbeeld een bezoek aan het toilet, moet het mondkapje weer op.

Een mondkapje wordt gedragen wanneer de 1,5 meter afstand niet mogelijk is. Dit houdt in dat we uiteraard de 1,5 meter afstand proberen te houden ondanks het dragen van een mondkapje, maar het niet noodzakelijk is als afstand houden – met een mondkapje – niet helemaal lukt.

Kinderen onder de 13 jaar zijn niet verplicht om een mondkapje te dragen.

Update 18 november 2020

Vanaf 18 november kun je weer een workshop of kindefeestje bij Theefeestje doen. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Het horeco-gedeelte van Theefeestje is nog gesloten.

Niet -familieleden kunen met maximaal 4 personen (op afstand) aan een tafel. Dit geldt niet voor kinderfeestjes.

Update 3 november 2020

Helaas zijn wij noodgedwongen nu ook gesloten voor workshops van 5 november tot de 18e november 2020. Het is alleen mogelijk een high tea af te halen of andere lekkernijen. Wij gaan workshopdozen online aanbieden om thuis zoete workshops te doen.

Udate 14 oktober 2020

Theefeestje is een gemengde formule: Horeca, Workshops, Winkel, High Tea Take Away en High Tea op locatie. Uiteraard is onze horeca nu gesloten. Dus een high tea bij Theefeestje is nu niet mogelijk. Voor alle workshops geldt dat je de komende weken een workshop kunt inplannen met maximaal 4 personen (tenzij je uit 1 huishouden komt). Je werkt met je groepje aan je eigen tafel en wij hanteren alle richtlijnen die gelden. Alle gemaakte creaties gaan sowieso mee naar huis toe in een doos(je). Zoals altijd werken wij alleen met reserveringen! En zal het aantal personen in onze binnenruimte in geen geval meer dan 30 personen zijn.

Kinderfeestjes gaan ook door. Deze feestjes zijn tot de leeftijd van maximaal 11 jaar. Ook hier hanteren wij uiteraard de richtlijnen en gaan de gemaakte creaties mee naar huis toe.

High Tea of High Tea Take Away

Bij een high tea take away of bij het all in pakket zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat. Wij geven een korte toelichting, maar zullen de dozen met de gerechten niet openen.

De betaling gebeurt via de webshop.

Maatregelen bij Theefeestje tijdens workshop of high tea

Vanaf 1 juni 2020 is het weer mogelijk om bij ons op locatie een workshop of een high tea te reserveren. Wij werken altijd al alleen met reserveren, zodat wij precies weten wie er komt, op welk tijdstip en wat je bij ons gaat doen. Theefeestje werkt met tijdsblokken. In de webshop staat bij ieder product de beschikbare tijdsblokken. Na iedere reservering worden de tafels en de stoelen met een desinfectiemiddel gereinigd, voordat de tafels voor de volgende klanten worden klaargezet. Ook worden de deuren en het toilet veelvuldig gereinigd. Ons servies en de workshopmaterialen worden op hoge temperatuur hygiënisch in een machine gereinigd.

Bij Theefeestje is een luchtbevochtiger aanwezig. Hierdoor wordt de lucht constant gereinigd en worden bacteriën gedood.

Bij binnenkomst kun je je handen reinigen en indien gewenst ook tussendoor. Bij binnenkomst zullen wij altijd vragen of u geen klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid. Heeft u voorafgaand deze klachten, dan kunt u dat telefonisch of via de email aan ons laten weten.  En verzoeken wij u om thuis te blijven.

Gelukkig hebben wij heel veel ruimte. En heel veel verschillende tafels. Je zit sowieso altijd met je eigen groepje aan een tafel en mengen wij geen verschillende groepen. Ook hebben wij verschillende ruimtes om groepjes aan een tafel te zetten. Er zullen niet meer dan 30 personen tegelijk in ons pand aanwezig zijn.

Het is mogelijk om met twee, drie of vier personen aan een tafel te zitten of als familie een grotere groep. Wij houden anderhalve meter ruimte tussen de tafels. Verder houden wij gepaste ruimte als wij een workshop of een high tea uitleggen. De tafels staan klaar voordat de gasten komen. Als een groep tot één huishouden bestaat en groter is dan vier personen, kunnen klanten wel bij elkaar aan tafel zitten. Is de groep – geen huishouden – groter dan vier personen, dan gebruiken wij meerdere tafels voor jouw groep. Uiteraard zit je wel bij elkaar in de buurt en houden wij de gezelligheid van Theefeestje aan. Praten met elkaar kan dan gewoon.

We zullen het maximum van 30 personen in een ruimte op hetzelfde tijdstip niet overschrijden.

Zijn er klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Theefeestje te komen. Het annuleringsbeleid rondom COVID-19 tref je hier aan.

Kinderfeestjes

Het is mogelijk een kinderfeestje bij ons te vieren. De kinderen krijgen extra zitruimte. De tafels staan klaar bij binnenkomst. Wij laten de kinderen hun handen reinigen bij binnenkomst, tussentijds en achteraf. Bij binnenkomst nemen wij de jassen van de kinderen aan en leggen die in een aparte ruimte. Wij houden zelf gepaste afstand om de kinderfeestjes te begeleiden. Ouders verzoeken wij de kinderen bij Theefeestje te brengen en niet bij het kinderfeestje te blijven. Zijn er kinderen met klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij deze kinderen niet naar het kinderfeestje mee te nemen. V.w.b het annuleringsbeleid COVID-19 tref je hier meer informatie aan.