Covid-19 maatregelen

Wij volgen bij het bereiden van onze producten de hygiënemaatregelen nauwkeurig op. We wassen onze handen regelmatig met water en zeep, we schudden geen handen en hoesten en niezen in onze elleboog. Verder gebruiken wij handschoenen bij het bereiden van onze gerechten en het klaarzetten van een high tea.  Als wij gezondheidsklachten hebben, zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijven wij thuis en werken wij niet.


Update 28 mei 2021

Véél later dan verwacht: vanaf 22 mei kun je weer bij Theefeestje een workshop en een kinderfeestje doen. En vanaf 5 juni ook weer een high tea bij Theefeestje. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Een workshop kan op vrijdag en zaterdag. En bij grotere groepen ook op alle andere dagen. Wij verzorgen 7 dagen per week de high tea’s take away en all in op locatie. Daarnaast verstruren wij de workshoppakketten at home en de lekkernijen en high tea’s op de post. Versturen is van maandag tot en met vrijdag.

Kinderfeestjes gaan ook door. Deze feestjes zijn tot de leeftijd van maximaal 11 jaar. Ook hier hanteren wij uiteraard de richtlijnen en gaan de gemaakte creaties mee naar huis toe.

High Tea of High Tea Take Away

Bij een high tea take away of bij het all in pakket zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat. Wij geven een korte toelichting, maar zullen de dozen met de gerechten niet openen.

De betaling gebeurt via de webshop.

Maatregelen bij Theefeestje tijdens workshop of high tea

Wij werken altijd al alleen met reserveren, zodat wij precies weten wie er komt, op welk tijdstip en wat je bij ons gaat doen. Theefeestje werkt met tijdsblokken. In de webshop staat bij ieder product de beschikbare tijdsblokken. Na iedere reservering worden de tafels en de stoelen met een desinfectiemiddel gereinigd, voordat de tafels voor de volgende klanten worden klaargezet. Ook worden de deuren en het toilet veelvuldig gereinigd. Ons servies en de workshopmaterialen worden op hoge temperatuur hygiënisch in een machine gereinigd.

Bij Theefeestje is een luchtbevochtiger aanwezig. Hierdoor wordt de lucht constant gereinigd en worden bacteriën gedood.

Bij binnenkomst kun je je handen reinigen en indien gewenst ook tussendoor. Bij binnenkomst zullen wij altijd vragen of u geen klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid. Heeft u voorafgaand deze klachten, dan kunt u dat telefonisch of via de email aan ons laten weten.  En verzoeken wij u om thuis te blijven.

Gelukkig hebben wij heel veel ruimte. En heel veel verschillende tafels. Je zit sowieso altijd met je eigen groepje aan een tafel en mengen wij geen verschillende groepen. Ook hebben wij verschillende ruimtes om groepjes aan een tafel te zetten. Er zullen niet meer dan 30 personen tegelijk in ons pand aanwezig zijn.

Het is mogelijk om met twee, drie of vier personen aan een tafel te zitten of als familie een grotere groep. Wij houden anderhalve meter ruimte tussen de tafels. Verder houden wij gepaste ruimte als wij een workshop of een high tea uitleggen. De tafels staan klaar voordat de gasten komen. Als een groep tot één huishouden bestaat en groter is dan vier personen, kunnen klanten wel bij elkaar aan tafel zitten. Is de groep – geen huishouden – groter dan vier personen, dan gebruiken wij meerdere tafels voor jouw groep. Uiteraard zit je wel bij elkaar in de buurt en houden wij de gezelligheid van Theefeestje aan. Praten met elkaar kan dan gewoon.

We zullen het maximum aantal personen in een ruimte op hetzelfde tijdstip niet overschrijden.

Zijn er klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Theefeestje te komen. Het annuleringsbeleid rondom COVID-19 tref je hier aan.

Kinderfeestjes

Het is mogelijk een kinderfeestje bij ons te vieren. De kinderen krijgen extra zitruimte. De tafels staan klaar bij binnenkomst. Wij laten de kinderen de handen reinigen bij binnenkomst, tussentijds en achteraf. Bij binnenkomst nemen wij de jassen van de kinderen aan en leggen die in een aparte ruimte. Wij houden zelf gepaste afstand om de kinderfeestjes te begeleiden. Ouders verzoeken wij de kinderen bij Theefeestje te brengen en niet bij het kinderfeestje te blijven. Zijn er kinderen met klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij deze kinderen niet naar het kinderfeestje mee te nemen.