Covid-19 maatregelen

Wij volgen bij het bereiden van onze producten de hygiënemaatregelen nauwkeurig op. We wassen onze handen regelmatig met water en zeep, we schudden geen handen en hoesten en niezen in onze elleboog. Verder gebruiken wij handschoenen bij het bereiden van onze gerechten en het klaarzetten van een high tea.  Als wij gezondheidsklachten hebben, zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijven wij thuis en werken wij niet.

Vanaf 25 februari 2022: Vanaf deze datum geen mondkapjes meer, geen QR-code meer en geen 1,5 meter afstand bij Theefeestje. Gelukkig doen wij alleen reserveringen en heeft iedere klant een eigen zitplaats. Wij proberen zo veel mogelijk eigen ruimte per groep(je) te creëren.

Vanaf 26 januari 2022: Theefeestje is weer open voor high tea en workshops. Toegangsbewijzen nodig: Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Een fysiek exemplaar is ook mogelijk. Bron: Rijksoverheid

High Tea of High Tea Take Away

Bij een high tea take away of bij het all in pakket zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat. Wij geven een korte toelichting, maar zullen de dozen met de gerechten niet openen.

De betaling is via Ideal in de webshop.

Maatregelen bij Theefeestje tijdens workshop of high tea

Wij werken altijd al alleen met reserveringen, zodat wij precies weten wie er komt, op welk tijdstip en wat je bij ons gaat doen. Theefeestje werkt met tijdsblokken. In de webshop staat bij ieder product de beschikbare tijdsblokken. Na iedere reservering worden de tafels en de stoelen met een desinfectiemiddel gereinigd, voordat de tafels voor de volgende klanten worden klaargezet. Ook worden de deuren en het toilet veelvuldig gereinigd. Ons servies en de workshopmaterialen worden op hoge temperatuur hygiënisch in een machine gereinigd.

Bij Theefeestje is een luchtbevochtiger aanwezig. Hierdoor wordt de lucht constant gereinigd en worden bacteriën gedood.

Bij binnenkomst kun je je handen reinigen en indien gewenst ook tussendoor. Bij binnenkomst zullen wij altijd vragen of u geen klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid. Heeft u voorafgaand deze klachten, dan kunt u dat telefonisch of via de email aan ons laten weten.  En verzoeken wij u om thuis te blijven.

Gelukkig hebben wij heel veel ruimte. En heel veel verschillende tafels. Je zit sowieso altijd met je eigen groepje aan een tafel en mengen wij geen verschillende groepen. Ook hebben wij verschillende ruimtes om groepjes aan een tafel te zetten.

Wij houden anderhalve meter ruimte tussen de tafels. Verder houden wij gepaste ruimte als wij een workshop of een high tea uitleggen. De tafels staan klaar voordat de gasten komen.

Zijn er klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Theefeestje te komen. Het annuleringsbeleid rondom COVID-19 tref je hier aan.