Blije aardbei momenten!Al jaren hebben wij het bij Theefeestje over het blije aardbei moment. Dat is het moment dat de high tea op tafel komt en iedereen begint te glunderen bij het zien van de lekkernijen. Dat is het moment dat de perfecte macaron tijdens een workshop uit de oven komt. Het moment dat de chocolade tijdens een workshop uit de chocoldevorm komt en de ohh’s en ahh’s door door de zaak heen gaan. En dat moment was er ook weer toen de eerste klanten weer bij Theefeestje kwamen. Wij waren inmiddels gewend aan het mooie resultaat van de verbouwing… En dan is het ook leuk dat klanten een blij aardbei moment ervaren. En wat dacht je van alle blije aardbeien die bij het zien van onze etalage een grote smile op het gezicht krijgen.

Weer de eerste high tea na de lockdown

Wij zijn er inmiddes aan gewend dat klanten weer workshops en high tea’s bij Theefeestje komen doen. Voorlopig alleen op vrijdag en zaterdag. Wij hebben onze handen vol aan het versturen van de high tea boxen en andere lekkernijen op de post. Zo hebben wij dagen van >100 pakketten. En dan hebben wij zelf een blij aardbei moment als dat weer allemaal gelukt is (bij ongeveer 30 graden). Daar zijn we heel trots op. Bedrijven willen medewerkers graag bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar. En met de inhoud van onze verzendboxen ontstaat er zeker een blij aardbei moment bij de ontvangers.

Voorbereiden van de verzendboxen

By the way: Wij hebben ook een Blije Aardbei Verzendbox: leuk voor je collega’s, medewerkers, vriendin, zwangere, partner, zus, tante, oom, vader, moeder, etc. Of voorjezelf Succes verzekerd!

Homemade nougat van Theefeestje

Verder staat er nog een aantal blije activiteiten op stapel. We gaan onze homemade nougat (6 verschillende smaken) ook in de winkel verkopen. Tijdens de workshops kun je proeven en vind je een smaak lekker, dan kun je er ook een groter stuk van kopen. En in de loop van het jaar kun je ook zelf nougat bij ons leren maken!

Categorieën