Spelregels Theefeestje Covid-19

 1. Kom op het afgesproken tijdstip, niet te vroeg en ook niet te laat. Wij houden 5 minuten ‘speelruimte’ aan. 
 2. Als je te vroeg bent, ga dan niet voor onze deur staan. Passanten willen graag nog op afstand over de stoep lopen en ook voor andere klanten van Theefeestje geldt dat zij met ruimte naar binnen willen komen. 
 3. Je draagt een mondkapje bij binnenkomst, als je op je plek zit kan je mondkapje af.
 4. Reinig je handen bij binnenkomst. Er is een tafel met reinigingsmiddelen of wij brengen reinigingsmiddel naar je zitplek. 
 5. Houd je jas bij je eigen stoel. Het gebruik van de kapstok vinden wij niet hygiënisch. Wij maken een uitzondering voor kinderfeestjes.
 6. Wij registreren niet bij binnenkomst. Door de online boekingen bij Theefeestje heb je je contactgegevens al opgegeven. 
 7. Wij wijzen je de plek die wij voor je hebben gereserveerd. Blijf zo veel mogelijk zitten. Ook als je foto’s wilt maken. 
 8. Ga zo min mogelijk naar het toilet. Wil je hier wel gebruik van maken, doe het dan 1 voor 1. En zo min mogelijk aan het begin of het einde van je bezoek. Ga in iig niet in rij staan voor het toilet.
 9. Als je tussentijds wilt roken, zoek dan een rookplek bij ons in de buurt, maar niet voor de deur bij Theefeestje of andere bedrijfspanden. 
 10. Wij doen echt ons best om afstand te houden, dat betekent dat wij hierdoor niet altijd de service kunnen verlenen die wij graag zouden willen. 
 11. Als jullie vertrekken, dan graag niet bij Theefeestje voor de deur blijven napraten.