Blije aardbei zijn? Reserveer dan nu bij Theefeestje



Ja, we weten het… Het aantal coronabesmettingen neemt toe. Maar daar richten wij ons niet op. Theefeestje vindt het namelijk belangrijk dat alle mensen die gezond zijn, een leuke belevenis hebben. Uiteraard veilig en volgens de richtlijnen. Je kunt dus nog steeds met 2, 3 of 4 personen boeken voor een high tea of een workshop. Ben je met meer personen uit 1 huishouden dan is dat ook mogelijk. En de kinderfeestjes kunnen gewoon doorgaan. Zonder beperking, maar wel volgens de richtlijnen.

Bij Theefeestje staat een goede beleving voorop. Van iedere klant willen wij nog steeds een blije aardbei maken. En daar zetten we ons elke dag voor in. Maar soms kunnen we niet alles wat we willen omdat we gepaste afstand moeten houden. Daar heeft vast een ieder begrip voor.

Inmiddels hebben wij onze locatie nog verder aangepast. Kastjes en decoratie even op zolder gezet, waardoor er meer ruimte tussen de tafels is. Iedere dag hebben wij onze creativiteit nodig om het allemaal zo leuk maar ook zo veilig mogelijk te maken.

Wij hebben een pagina over alles omtrent COVID-19 bij Theefeestje. Meer info

Verder hebben we daar nu ook spelregels aan toegevoegd.

Categorieën